Gençler'de Bandırma Rüzgâr gibi

Gençler

U-19 lig'de Bandırmaspor, Etispor'a gol şansı tanımadı 6-0

U-19 Gençler ligi bugün oynanan beş karşılaşmada toplan 20 gol kaydedildi. Gol ortalamasının yüksek olduğu ligde rekor her zaman olduğu gibi yine Bandırmaspor ’un oldu.

Stat: Sanayi Arena

Hakemler: Hakan Dinkçi *** Egemen Günöz*** Barış Kurt ***

U-19 Bandırmaspor: Görkem *** Turgay *** Işılay *** İ. Berkan *** Arda *** Furkan ***(Emrah***) Ufuk ***(Tolunay***) Oğuz *** Samim Can ***(Anıl Bülbül****) Hüseyin Pala*** Hüseyin Alp ***

Antrenörler: Faruk Ahlatlı- Mustafa İzgi

U-19 Etispor: Candemir Okay **** Mustafa ** İlker ** Ali **(Can**) Hüseyin** Ramazan ** Tolga ** Umut **(Ferit**) Orçun ** Emre ** Samet **

Antrenör: Kadri Serkant Görün

Kırmızı Kart: Dk. 83 Hüseyin Kaya (Eti)

Goller: Dk.22 H. Alp Bozkurt, Dk. 62 Hüseyin Pala, Dk. 66 Furkan Çınar Pent., Dk. 70-89 Anıl Bülbül Dk.90+2 Oğuz Baltacı (Bandırmaspor)

U-19 Gençler liginde Bandırma Derbisi için Sanayi Arena’da karşı karşıya gelen Bordo beyazlı Bandırmaspor ile kırmızı beyazlı Etispor’un ilk 45 dakikalık mücadelesi başa baş geçti.

Bandırmaspor orta alanda tuttuğu oyunu kanat oyuncuları ile rakip kalede tehlikeli ataklara dönüştürmesine rağmen günün başarılı eldiveni Candemir başarılı kurtarışlarla gole izin vermedi.

Bandırmaspor ilk 45 dakikadaki tek golü 22 dakikada Hüseyin Alp’in ayağından buldu. Kaleci Candemir’den dönen topu Eti defansı uzaklaştıramayınca Hüseyin Alp, arka direk önünde topla buluştu ve Bandırmaspor’u 1-0 öne geçirdi ve ilk 45 dakika başka gol olmadı.

2. yarı gol sağanağı yaşandı.

Bandırma Eti maçının ikinci 45 dakikası gol sağanağı şeklinde geçti. Rakip ceza alanına inemeyen Eti tüm hatlarda oyundan düşmeye başladı. 62. Dakikada Hüseyin Pala, defansın hatasında pozisyonu iyi değerlendirdi ve takımını 2-0 öne geçiren golü Eti ağlarına bırakırken aynı zamanda rakibini oyundan düşürdü.

İşte ne oldu ise o dakikadan sonra oldu. Savunma kanadı düşen Etispor sağlı sollu atakları önlemekte güçlük çekti ve 65 dakikada ceza alanı içinde tehlikeyi uzaklaştıramayan Etispor, İsmail Berkan ile Bordo beyazlı ekibin top cambazı Ufuk Pesenli’yi ceza alanı içinde düşürünce hakem Hakan Dinkçi penaltı noktasını gösterdi.

Atışı kullanan Furkan Çınar, kaleci Candemir’i ters köşeye yatırırken Bandırma’nın 3 golü geldi.

70. Dakikada yine Eti kalesi önünde Candemir’den dönen top, Anıl Bülbül’ün önüne düştü. Anıl sert bir vole ile Bandırmaspor’u 4-0 öne geçirdi.

Bandırmaspor, karşılaşmanın bu dakikalarında adeta rakip kaleyi bombardımana tuttu. 89. Dakikada Anıl Bülbül oyuna sonradan girmesine rağmen kendi adına 2 takımı adına 5 golü Eti ağlarına bırakırken herkes karşılaşmayı bu skorla biteceğini sanması, yanılmaya neden oldu. Çünkü 90+2 de Oğuz Baltacı’nın sert şutu karşılaşmanın skorunu 6-0 olarak belirlerken orta hakem santra vermeden karşılaşmayı bitirdi.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı